زبان بدن در هنگام مصاحبه

برای آشنایی بیشتر با زبان بدن به موارد زیر توجه کنید.
۱-تماس چشمی:
اجتناب از نگاه کردن به چشمان دیگران و یا تغییر ناگهانی مسیر نگاه حکایت از پنهان کاری یا دروغ گویی دارد و در ضمن می تواند نشانه شرم یا عدم اعتماد به نفس باشد.
۲-لبخند زدن:
لبخند زدن می تواند نشانه اعتماد به نفس، دوستی و رفتار مثبت باشد و این حس را منتقل می کند که مردم در کنار شما بودن را دوست دارند از سوی دیگر مفهوم لبخند تصنعی و یا توام با دستپاچگی کاملا ضد مفهوم ذکر شده است.
۳-کم توجهی:
غالباً میزان توجه یک فرد نوع شخصیت او را مشخص می کند
به عنوان مثال اگر کسی به سرعت تمرکز خود را از دست بدهد و به حرف های شما توجه نکند متوجه می شوید که بی حوصله و احتمالا بی اعتنا می باشد.
۴-تکان دادن سر:
مردم برخی از اوقات ناآگاهانه سر خود را تکان می دهند تا موافقت یا مخالفت خود را نسبت به مسئله ای نشان دهند شما می توانید با بالا و پایین بردن سر موافقت خود را اعلام کنید و یا هنگام مخالفت سر خود را به چپ و راست تکان دهید.
۵-لمس کردن:
لمس کردن طرف مقابل در طول صحبت کردن در صورتی که به طور صحیحی انجام شود می تواند حامل پیام روشنی باشد به عنوان مثال این کار می تواند نشانه علاقه، آرام کردن و یا اطمینان دادن به او تلقی شود.
۶-دست به سینه بودن:
دست به سینه بودن می تواند حالت تدافعی یا پایان مکالمه باشد اگر دست به سینه باشید در حالی که پاها را بر روی یکدیگر قرار داده اید سدی میان شما و دیگران ایجاد می شود.
۷-قراردادن دست ها بر روی کمر:
این حرکت آمادگی برای واکنش و حتی پرخاشگری را نشان می دهد و چندان دوستانه نیست غالباً نوجوانان برای نشان دادن مخالفت خود از این حرکت استفاده می کنند.
۸-دست دادن:
دست دادن معانی زیادی دارد غالباً دست دادن افرادی که از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند محکم است در ضمن مراقب کسانی باشید که با محکم فشردن دست های شما قصد ترساندن تان را دارند.
۹-نشستن با پاهای روی هم و جدا از هم:
مردم معمولا هنگام نشستن پاهای خود را بر روی هم می اندازند و با یکی از پاها به آرامی ضربه می زنند این کار نشانه ملال یا ناشکیبایی است در عوض نشستن با پاهای جدا از هم آرامش را تداعی می کند.
۱۰-لمس کردن بینی:
لمس کردن یا مالیدن بینی یعنی غالباً نشان تردید یا دروغگویی است نیشگون گرفتن نوک بینی که غالباً با چشمان بسته انجام می شود پاسخ منفی به درخواست طرف مقابل تلقی می شود.
۱۱-به هم مالیدن دست ها:
همگی ما با این حرکت آشنا هستیم این حرکت غالباً زمانی انجام می شود که ما انتظار یک اتفاق خوشایند را می کشیم.
۱۲-نشان دادن کف دست ها:
نشان دادن کف دست ها نشان صداقت، رو راستی یا بیگناهی است به عنوان مثال وقتی شما می گویید «من این کار را نکرده ام» و یا «من هیچ گناهی مرتکب نشده ام» این حرکت را نشان می دهید.
۱۳-ضربه زدن با انگشتان:
ضربه زدن با انگشتان این پیام را به طرف مقابل می دهد که شما خسته شده اید این حرکت نشانه ناشکیبایی است و به طرف مقابل می فهماند که باید کاری انجام دهد.
۱۴-بازی کردن با موها:
کشیدن یا بازی کردن با موها نشانه احساس عدم امنیت یا اعتماد به نفس پایین است افراد عصبی این کار را زیاد انجام می دهند اگر به اولین مصاحبه یک شخصیت ورزشی دقت کنید متوجه این مطلب خواهید شد.
۱۵-خم کردن سر به یک طرف:
وقتی فرد سرش را به یک طرف خم می کند شما می فهمید که به مسئله ای علاقه مند است سگ ها نیز وقتی به موضوعی علاقه مند می شوند سر خود را به طرف آن خم می کنند البته انسان این حرکت را با شدت کمتری انجام می دهد.
۱۶-تکیه دادن به جلو:
وقتی به جلو خم می شوید چه نشسته و چه ایستاده معلوم می شود که به مسئله ای علاقه مند هستید به عبارت دیگر یک شنونده علاقه مند به سوی گوینده خم می شود برعکس دور شدن از گوینده نشانه عدم علاقه به موضوع بحث است.
۱۷-جویدن ناخن ها:
جویدن ناخن ها نشانه دستپاچگی یا عدم احساس امنیت است مردم غالباً هنگام تماشای یک فیلم مهیج یا مسابقات ورزشی ناخن ها را می جوند به عبارت دیگر در لحظات پرتنش و اضطراب آور.
۱۸-قدم زدن:
معمولا افراد عصبی نمی توانند در یک جا آرام بمانند و مدام قدم می زنند به عنوان مثال اگر شما مردی را ببینید که در انتظار تولد اولین فرزندش است از قدم زدن او تعجب نکنید.

دیدگاه کاربران

برای ثبت نظر لطفا وارد سایت شوید